Reviseren motoren

Het reviseren van motoren is een vak apart. Bols Motoren beheerst deze discipline als geen ander. Indien uw motor aan revisie toe is, zal Bols Motoren uw motor compleet of gedeeltelijk reviseren. Na het aanpakken van de krachtbron kan een auto weer jarenlang mee. Door de jarenlange ervaring kan Bols Motoren zeer zorgvuldig en professioneel de motor voor elke auto reviseren als nieuw. Bekijk alle automerken in onze catalogus waarvoor wij motoren reviseren.

Wij beschikken over een enorm magazijn aan originele onderdelen en reviseren motoren aan de lopende band. Het voordeel voor u? Een snelle levering tegen concurrerende prijzen.

Reviseren cilinderkoppen

Vaak is het reviseren van de hele motor niet eens nodig, maar volstaat het reviseren van de cilinderkoppen. U kunt ons vragen uw huidige cilinders te reviseren, maar u kunt ook kiezen voor ruilwerk. Daarbij ontvangt u identieke, maar al gereviseerde cilinderkoppen uit onze voorraad. Deze service is over het algemeen sneller dan opdrachtwerk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bekijk onze webwinkel of vul het contactformulier in om meteen een afspraak te maken. Voor vragen belt u ons op +31 (0)13 505 8400.

Contact us