Over Bols

Bols Motoren is een internationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in motorrevisies. Wij reviseren verbrandingsmotoren (benzine en diesel) van allerlei merken en jaargangen – van oldtimers tot 21e-eeuwse personenauto’s en bestelwagens. Ook cilinderkoppen leveren we kaal, compleet met kleppen en veren of, indien mogelijk, compleet met nokkenas.

Een uniek ruilsysteem stelt u in staat om motoren bij ons achter te laten en vervolgens geheel gereviseerde motoren van hetzelfde type terug te krijgen. De wachttijd is minimaal, waardoor de stilstand van uw wagenpark ook zo klein mogelijk is.

Alles draait om service

Onder nieuw management brengen wij tientallen jaren aan ervaren samen in een lean and mean servicebedrijf. Uw tevredenheid is onze missie. Daarvoor hebben wij een zusterbedrijf in Polen, waar de revisies snel en kostenefficiënt plaatsvinden. Dat alles onder leiding van vakkundige specialisten bij u in de buurt: Veghel.

Wij nodigen u uit om ons complete programma met alle motoren en onderdelen te bekijken. Wilt u een revisie plannen, vul dan het contactformulier in. En heeft u nog vragen die deze website niet beantwoordt, dan horen wij graag van u via tel. +31 (0)13 505 8400.

Contact us