Volkswagen revisiemotoren

Kies een ander merk

Revisie van uw Volkswagen motor

Bij Volkswagen staat de kwaliteit van de auto in een hoog vaandel. Ondanks deze focus, kan de kwaliteit van de auto na verloop van tijd achteruit gaan. Slijtage van uw Volkswagen kan optreden in bijvoorbeeld de versnellingsbak, de uitlaat of de motor. Gelukkig kunnen deze onderdelen tijdens een onderhoudsbeurt van uw Volkswagen snel herstelt worden. U hoeft dus niet meteen te denken aan een nieuwe auto bij een defect in de automotor; door een motor revisie is uw auto namelijk zo weer de oude.

Volkswagen motor revisie

De motor is vanzelfsprekend het belangrijkste onderdeel van een auto. Zonder motor zal de auto namelijk niet starten en schade aan de motor kan ernstige gevolgen hebben. Om dit te voorkomen is een revisie van de verbrandingsmotor of een onderdeel hiervan de uitkomst. Bij een motor revisie herstelt en controleert Bols Motoren uw Volkswagen motor. Dit doen wij voor de onderstaande modellen en allerlei jaargangen. Het kan ook voorkomen dat slechts een cilinder revisie nodig is voor uw Volkswagen: ook dan bent u bij Bols Motoren aan het juiste adres.

Reviseren cilinderkop Volkswagen

Vaak is het niet nodig om uw hele Volkswagen motor te laten reviseren en volstaat een cilinderkop revisie. Bols Motoren kan deze revisie voor u uitvoeren of u kunt uw cilinderkop ruilen met één van de cilinderkoppen uit ons assortiment.

Wilt u meer weten over het laten reviseren van de motor of cilinderkop van uw Volkswagen? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.