Skoda revisiemotoren

Kies een ander merk

Skoda motor revisie

Skoda staat bekend om de ruime en degelijke modellen tegen aantrekkelijke prijzen. Toch is het niet ondenkbaar dat ook dit degelijke merk uiteindelijk gevoelig wordt voor slijtage. Met name de motor van de Skoda krijgt veel te verduren. Indien je nog lang van je Skoda wenst te genieten, is het van belang dat je de motor goed blijft onderhouden.

Skoda motor revisie

Bij Bols kunt u terecht voor een gehele of gedeeltelijke motor revisie. Tijdens een Skoda motor revisie worden de onderdelen van de motor beoordeeld en waar nodig opgeknapt of vervangen. Zo krijgt uw motor als ware een tweede leven en kunt u nog vele kilometers genieten van uw geliefde vierwieler.

Skoda ruilmotor

Bols heeft meerdere ruilmotoren op vooraard liggen. Hier wordt meestal voor gekozen als de schade in de motor te groot is of omdat het simpelweg te kostbaar wordt. Een Skoda ruilmotor wordt onder andere voorzien van zuigers, veren, lagers, keerringen en alle benodigde pakkingen.

Skoda cilinderkop revisie

Bij Bols Motoren kunt u ook terecht voor een Skoda cilinderkop revisie. Het reviseren van een cilinderkop kan nodig zijn om uw motor weer goed te laten lopen.

Heeft u interesse in een Skoda motor revisie, Skoda ruilmotor of een Skoda motor revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.