Proton revisiemotoren

Kies een ander merk

Een Proton is, net als andere auto’s, gevoelig voor slijtage. Het meest kritieke onderdeel daarbij is natuurlijk de motor. Maar daar is iets aan te doen. Dankzij motorrevisie worden de storingsgevoelige onderdelen van een auto grondig gerepareerd en, waar nodig, vervangen.

Proton motor revisie

Bols Motoren reviseert motoren voor auto’s van het merk Proton in opdracht. Een Proton motor revisie zorgt ervoor dat uw motor als ware een ‘tweede leven’ krijgt. Alle onderdelen worden opgeknapt en vervangen. Zo zorgen we ervoor dat u snel weer over een volwaardige motor beschikt en weer mobiel bent.

Proton ruilmotor

Soms blijkt dat een motor niet meer te repareren is. In zo’n geval adviseren wij een Proton ruilmotor. Omdat Bols Motoren altijd voldoende ruilmotoren op voorraad heeft liggen, beschikt u snel over een nieuwe motor. Zo kunt u snel weer op weg.

Proton cilinderkop revisie

Naast een motor revisie of ruilmotor kunt u bij Bols Motoren ook terecht bij een Proton cilinderkop revisie. Het revisie team van Bols Motoren beschikt over de modernste machines om snel en vakkundig cilinderkoppen te reviseren.

Heeft u interesse in een Proton motor revisie, Proton ruilmotor of een Proton motor revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.