Peugeot revisiemotoren

Kies een ander merk

Wie kent de iconische Peugeot leeuw niet? Het is een van de meest herkenbare assets van het merk. De leeuw staat voor power, leiderschap en koninkrijk. En dat de Peugeot een echte ‘king’ is, heeft hij met een historie van bijna 210 jaar meer dan bewezen.

Toch is het niet ondenkbaar dat zelfs dit krachtige automerk na intensief of langdurig gebruik enige slijtage vertoond. Omdat u waarschijnlijk zeer gesteld bent op uw geliefde vierwieler, zal een nieuwe auto niet uw voorkeur hebben. Dat hoeft ook niet, want bij slijtage aan de motor is een motor revisie een goede oplossing

Peugeot motor revisie

Het auto-onderdeel waar het snelst slijtage optreedt, is de motor. Een motor kan slijten door slecht onderhoud, te lang doorrijden met een mankement of het gebruik van verkeerde olie.

Bij motorproblemen is een Peugeot motor revisie van de verbrandingsmotor vaak voldoende om hem weer jaren mee te laten gaan. Bols herstelt en controleert de verbrandingsmotor van uw Peugeot, waarna u weer zonder gevaar de weg op kunt en nog jaren kunt genieten van deze kwaliteitsauto.

Peugeot ruilmotor

Naast het laten reviseren van uw motor biedt Bols ook de optie om uw motor te ruilen. Wij hebben een groot assortiment aan ruilmotoren waardoor u snel over een Peugeot ruilmotor voor uw Peugeot beschikt. Daarnaast bieden wij specifieke motoronderdelen die gereviseerd zijn en geven wij advies om deze onderdelen in te bouwen in uw Mercedes.

Peugeot cilinderkop revisie

Het is niet altijd nodig om uw motor te laten reviseren of om te ruilen. Soms volstaat een revisie van de cilinderkop van uw Peugeot cilinderkop. Bols kan deze Peugeot cilinderkop revisie voor u uitvoeren of u kunt uw cilinderkop ruilen met één van de cilinderkoppen uit ons assortiment.

Meer weten of meteen een order plaatsen voor een Peugeot ruilmotor of een Peugeot cilinderkop revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.