Opel revisiemotoren

Kies een ander merk

Opel, het van oorsprong Duitse merk, staat bekend om haar betrouwbaarheid en innovatie. Het automerk was opgericht in 1862 en is tegenwoordig niet meer weg te denken op de Nederlandse wegen. Sinds 2017 is Opel onderdeel van de PSA Group en richten ze zich aanzienlijk meer op de nieuwste wereldwijde technologieën omtrent auto’s. Slijtage aan de motor is echter iets wat ook voorkomt bij een vertrouwd merk als Opel. Wij begrijpen dat u veel waarde hecht aan uw Opel, en daarom biedt Bols de mogelijkheid voor een Opel motor revisie. Net als u, vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op kan met een goed functionerende motor.

Opel motor revisie

De motor is een van de belangrijkste onderdelen van de auto en slijtage hieraan is niet te voorkomen, maar kan wel hersteld worden door middel van de Opel motor revisie. De motor wordt tijdens deze revisie grondig nagekeken en alle onderdelen worden stuk voor stuk zorgvuldig gereinigd. Aanleiding voor slijtage aan de motor kunnen zijn door het verkeerde olie gebruik, doorrijden bij mankementen of door slecht onderhoud.

Opel ruilmotor

Motor revisie niet de ideale oplossing voor uw Opel? In dit geval is het ruilen van de motor een goedkopere en betrouwbare optie. Door het ruime assortiment aan Opel ruilmotoren is er altijd een passende motor voor uw Opel. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en kunt u snel en veilig weer de weg op.

Opel cilinderkop revisie

In sommige gevallen is het niet nodig om een motorrevisie of ruilmotor uit te voeren, en kan een Opel cilinderkop revisie de beste oplossing zijn. Het is een relatief kleine ingreep en zorgt ervoor dat u vlot weer uw Opel ervaart zoals uw gewend bent. Tevens biedt Bols te optie om uw cilinderkop te ruilen met een van de cilinderkoppen uit het assortiment.

Meer weten of meteen een order plaatsen voor een Opel motor revisie, Opel ruilmotor of een Opel cilinderkop revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.