Nissan revisiemotoren

Kies een ander merk

Nissan staat bekend om haar technische innovatie en goede rijprestaties en kwaliteit. Om blijvend van deze voordelen te kunnen genieten, is het van belang dat u auto goed onderhoud blijft. Een Nissan is net als andere auto’s gevoelig voor slijtage. Het meest kritieke onderdeel daarbij is de motor. Omdat voorkomen beter is dan genezen, adviseren wij een motor revisie.

Nissan motor revisie

Bols Motoren laat motoren van Nissan weer tot leven komen door een complete of gedeeltelijke Nissan motor revisie. Kies voor onze Nissan revisiemotoren en u weet zeker dat die weer rijdt als vanouds. Een motor revisie is een uitstekende manier om een bestaande motor een 'tweede leven' te geven. Tijdens een Nissan motor revisie worden de motoronderdelen opgeknapt en worden versleten componenten vervangen. Daardoor is de motor praktisch weer ‘als nieuw’. Bols Motoren is specialist in het uitvoeren van een motor revisie.

Nissan ruilmotor

Naast een motor revisie kunt u bij Bols Motoren ook terecht voor een Nissan ruilmotor. Bols Motoren heeft altijd voldoende ruilmotoren op voorraad liggen. Zo kunnen we kostbare stilstand van uw voertuig te voorkomen.

Nissan cilinderkop revisie

Het is niet altijd nodig om uw motor te laten reviseren of om te ruilen. Zo kan een Nissan cilinderkop revisie al voldoende zijn om uw motor weer goed te laten lopen. Bols Motoren kan deze Nissan cilinderkop revisie voor u uitvoeren of u kunt uw cilinderkop ruilen met één van de cilinderkoppen uit ons assortiment.

Heeft u interesse in een Nissan motor revisie, Nissan ruilmotor of een Nissan motor revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.