Mitsubishi revisiemotoren

Kies een ander merk

Een Mitsubishi is, net als andere auto’s, gevoelig voor slijtage. Het meest kritieke onderdeel daarbij is natuurlijk de motor. Maar daar is iets aan te doen. Dankzij motorrevisie worden de storingsgevoelige onderdelen van een auto grondig gerepareerd en, waar nodig, vervangen.

Bols Motoren reviseert motoren voor auto’s van het merk Mitsubishi in opdracht. Daarnaast zijn er altijd een groot aantal revisiemotoren die op voorraad liggen in de werkplaats. Kiest u voor één van deze ruilmotoren, dan beschikt u bijzonder snel over een nieuwe krachtbron voor uw Mitsubishi.

Geef uw Mitsubishi een nieuw leven.

Of het nu om uw eigen voertuig gaat of die van een klant, de motor is het belangrijkste onderdeel van uw Mitsubishi. Bols Motoren laat motoren van Mitsubishi weer tot leven komen door een complete of gedeeltelijke revisie. Kies voor onze Mitsubishi revisiemotoren en u weet zeker dat die weer rijdt als vanouds.

Meer weten of meteen een order plaatsen? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.