Mini revisiemotoren

Kies een ander merk

Klein van stuk, groots in daden; de Mini staat bekend om zijn pit, rijplezier en stijl. Dit veelzijdige merk is dan ook niet voor niets geliefd onder veel autoliefhebbers. Omdat u hoogstwaarschijnlijk nog lang van u Mini wilt genieten, is het belangrijk uw auto optimale aandacht en verzorging te geven. Na verloop van tijd kan de kwaliteit van auto namelijk achteruitgaan. Zo kan er bijvoorbeeld slijtage optreden in de uitlaat, motor of versnellingsbak. Gelukkig kunnen deze onderdelen tijdens een onderhoudsbeurt van uw Mini snel hersteld worden. Door een motor revisie is uw auto zo weer de oude.

Mini motor revisie

Bij een Mini motor revisie herstelt en controleert Bols uw motor. De motor is het hart van het voertuig en het spreekt dan ook voor zich dat goed onderhoud en regelmatige controle belangrijk zijn om deze in goede vorm te houden. Bij motorproblemen is een revisie van de verbrandingsmotor vaak voldoende om hem weer jaren mee te laten gaan. Zo kunt u nog vele kilometers genieten van uw geliefde mini.

Mini ruilmotor

Naast een motor revisie kunt u bij MRT ook terecht voor een Mini ruilmotor. Wij hebben een groot assortiment aan ruilmotoren waardoor u snel over een ruilmotor voor uw Mini beschikt. Zo kunnen we kostbare stilstand van uw voertuig voorkomen.

Mini cilinderkop revisie

Soms is het niet nodig om uw Mini motor te laten reviseren of om te ruilen en volstaat een Mini cilinderkop revisie. Wij hebben alle vakkennis in huis om de revisie van uw cilinderkop vakkundig uit te voeren. Ook bij het reviseren van een cilinderkop stelt Bols hoge eisen aan de kwaliteit. Elke cilinderkop verlaat pas onze werkplaats na een groot aantal controles.

Meer weten of meteen een order plaatsen voor een Mini motor revisie, Mini ruilmotor of Mini cilinderkop revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.