Mercedes revisiemotoren

Kies een ander merk

Het belang van Mercedes onderhoud

Bent u de eigenaar van een luxe en betrouwbare Mercedes? Dan is het belangrijk om regelmatig uw auto te laten keuren. Omdat de motor het belangrijkste onderdeel van uw auto is, moet deze goed onderhouden worden. Verder kan een motor revisie interessant zijn om te voorkomen dat u onverwacht stilstaat onderweg.

Revisie van uw Mercedes motor

De slogan van Mercedes is: The best or nothing. Toch is het niet ondenkbaar dat zelfs dit ‘beste’ automerk na intensief of langdurig gebruik enige slijtage vertoond. Het auto onderdeel waar het snelst slijtage optreedt, is de motor. Omdat u hoogstwaarschijnlijk erg gesteld bent op de luxe en comfort van uw Mercedes, zal een nieuwe auto niet uw voorkeur hebben. Dit hoeft ook niet, want bij slijtage aan de motor is een motor revisie een goede oplossing. Hierdoor hoeft u namelijk niet te denken over een vervanging van uw geliefde Mercedes. Een motor revisie in uw Mercedes zorgt ervoor dat uw auto weer gaat rijden als nieuw.

Ruilmotor voor uw Mercedes

Naast een motor revisie, kunt u bij Bols Motoren ook terecht voor een ruilmotor. Wij hebben een groot assortiment aan ruilmotoren waardoor u snel over een ruilmotor voor uw Mercedes beschikt. Naast ruilmotoren bieden wij specifieke motoronderdelen die gereviseerd zijn en geven wij advies om deze onderdelen in te bouwen in uw Mercedes.

Meer weten of meteen een order plaatsen voor een Mercedes motor revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.