Mercedes revisiemotoren

Kies een ander merk

Het merk Mercedes staat bekend om haar luxe, degelijkheid en betrouwbaarheid. Toch is het niet ondenkbaar dat zelfs dit degelijk automerk na enige tijd slijtage zal vertonen. Met name de motor is gevoelig voor slijtage. Gelukkig kunt u deze slijtage zeer gemakkelijk verhelpen. Tijdens een complete of gedeeltelijke motor revisie laat Bols uw motor weer tot leven komen. 

Mercedes motor revisie

Bols motoren is specialist in Mercedes motor revisie en beschikt over veel technische kennis en ervaring voor het inbouwen van uw motor.Tijdens een Mercedes motor revisie wordt uw Mercedes motor gereinigd, opgeknapt en in perfecte staat gebracht. Zo kunt u nog lang blijven genieten van uw geliefde auto en hoeft u zicht zorgen te maken over eventuele mankementen. 

Mercedes ruilmotor

Naast een Mercedes motor revisie biedt Bols ook de optie om uw motor te ruilen.Wij bieden een groot assortiment aan ruilmotoren waardoor u snel over een Mercedes ruilmotor voor uw Mercedes beschikt. Zo kunt u snel weer op weg en kan kostbare stilstand worden voorkomen. 

Mercedes cilinderkop revisie

Ook voor een Mercedes cilinderkop revisie bent u bij ons aan het juiste adres. Het reviseren van een cilinderkop kan in sommige gevallen voldoende zijn om uw motor weer goed te laten lopen. Het revisie team van Bols beschikt over de modernste machines om snel en vakkundig de cilinderkoppen te reviseren. 

Heeft u interesse in een Mercedes motor revisie, Mercedes ruilmotor of een Mercedes motor revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.