Mazda revisiemotoren

Kies een ander merk

Mazda is steeds meer te zien op de Nederlandse wegen. Dat is ook niet vreemd, want het Japanse merk groeit hard in de Europese markt. Net als andere automerken, kan Mazda niet achterblijven omtrent “zuinig en duurzaam” rijden. Mazda maakt gebruikt van haar eigen traditionele SKYACTIV-technologie om dit te realiseren. Mazda staat bekend als “klein en krachtig”, maar echter kan er toch slijtage ontstaan aan de motor. Indien u nog lang wenst te genieten van uw Mazda, is het van belang dat je extra aandacht geeft aan de motor. Indien er toch slijtage ontstaat na onder andere langdurig gebruik, biedt Bols de mogelijk voor een Mazda motor revisie.

Mazda motor revisie

Aangezien de motor een van de belangrijkste onderdelen van de Mazda is, is het belangrijk dat deze goed wordt onderhouden en indien nodig wordt hersteld. Tijdens een Mazda motor revisie wordt elk onderdeel van de motor beoordeeld en waar nodig is opgeknapt of vervangen. Hierdoor krijgt uw motor als het ware een tweede leven en kunt u nog vele kilometers van uw Mazda genieten.

Mazda ruilmotor

Meestal wordt er voor een ruilmotor gekozen als de schade aan de motor te groot is of omdat het te kostbaar is om alle onderdelen te laten reviseren. Bols heeft een ruim assortiment aan ruilmotoren en hierdoor is de kans groot dat u snel weer op weg kunt. Een Mazda ruilmotor wordt onder andere voorzien van veren, lagers, keerringen, zuigers en alle benodigde pakkingen.

Mazda cilinderkop revisie

Een ruilmotor of motor revisie is niet altijd nodig bij slijtage aan uw motor. In sommige gevallen biedt de Mazda cilinderkop revisie de ideale oplossing. Het is een relatief kleine ingreep, waardoor u niet snel hoeft te wachten om weer op weg te gaan met uw geliefde Mazda. Ook is er de mogelijkheid om de cilinderkop te ruilen met een van de vele cilinderkoppen die Bols op voorraad heeft.

Heeft u interesse in een Mazda motor revisie, Mazda ruilmotor of een Mazda motor revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.