Land-rover revisiemotoren

Kies een ander merk

Dé terreinwagen met robuuste uitstraling die iedereen wel kent, de Land Rover. Opgericht in 1947 door twee broers in Engeland, veroverden al snel marktaandeel door de uniekheid van de auto’s. De krachtige uitstraling, toegankelijk op alle landschappen en betrouwbaarheid kenmerken een echte Land Rover. Echter is de Land Rover, net als alle andere merken, gevoelig voor slijtage aan de motor. Het is een van de belangrijkste onderdelen van de auto, en daarom is het van belang om de motor extra aandacht te geven. Wij begrijpen dat u lang van uw geliefde Land Rover wilt genieten, en daarom bieden wij de perfecte oplossing met betrekking tot mankementen aan uw motor: de Land Rover motor revisie.

Land Rover motor revisie

Tijdens de Land Rover motor revisie wordt uw motor grondig nagekeken. De motor wordt volledig uit elkaar gehaald en alle motoronderdelen worden stuksgewijs zorgvuldig gereinigd. Hierdoor krijgt uw motor een volledige opknapbeurt en zal uw Land Rover weer aanvoelen zoals u gewend bent.

Land Rover ruilmotor

Naast de motor revisie biedt Bols ook de optie om uw motor te ruilen. Wij bieden een ruim assortiment aan Land Rover ruilmotoren. Hierdoor is er altijd een passende motor voor uw Land Rover en kunt u snel en veilig weer de weg op. Bovendien biedt Bols ook specifieke motoronderdelen, waarin wij graag adviseren welke onderdelen bij uw Land Rover passen.

Land Rover cilinderkop revisie

Is een motor revisie of ruilmotor niet de passende oplossing voor uw Land Rover? Bols biedt ook de mogelijkheid om uw Land Rover cilinderkop te laten reviseren. De Land Rover cilinderkop revisie is een eenvoudige ingreep en zorgt ervoor dat uw motor weer naar behoren werkt. Ook is er een optie om uw cilinderkop te ruilen met één van de cilinderkoppen uit ons assortiment.

Meer weten of meteen een order plaatsen voor een Land Rover motor revisie, Land Rover ruilmotor of een Land Rover cilinderkop revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.