Lancia revisiemotoren

Kies een ander merk

Lancia is een van de meest oude en prestigieuze automerken. Het merk staat vooral bekend om zijn vooruitstrevende technieken. Helaas is de productie van Lancia in Nederland sinds enkele jaren gestaakt. Maar gelukkig kunt u bij Bols nog wel terecht voor het onderhoud van uw Lancia. Zo kunt u nog lang genieten van uw geliefde Lancia en hoeft u geen nieuw model uit Italië te laten importeren. Helaas moeten wij u berichten dat de Lancia productie voor Nederland is gestaakt.

Lancia motor revisie

Een Lancia is, net als andere auto’s, gevoelig voor slijtage. Het meest kritieke onderdeel daarbij is natuurlijk de motor. Om zo lang mogelijk van uw auto te blijven genieten is het belangrijk dat u de motor goed blijft onderhouden. Een complete of gedeeltelijke Lancia motor revisie zorgt ervoor dat uw auto weer zo goed als nieuw wordt. 

Lancia ruilmotor

Als uw Lancia motor niet meer te repareren is, dan kunt u ook kiezen voor een Lancia ruilmotor. Bols Motoren heeft een groot assortiment aan ruilmotoren waardoor u snel over een nieuwe ruilmotor voor uw Lancia beschikt. Zo kunt u snel weer op weg!

Lancia cilinderkop revisie

Naast het laten reviseren van uw Lancia motor of het plaatsen van een ruilmotor kunt u bij Bols Motoren ook terecht voor een Lancia cilinderkop revisie. Het reviseren van een cilinderkop kan nodig zijn om uw motor weer goed te laten lopen.

Heeft u interesse in een Lancia motor revisie, Lancia ruilmotor of een Lancia motor revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.