Infiniti revisiemotoren

Kies een ander merk

Infiniti is het luxemerk van Nissan. Infiniti auto’s hebben een luxer interieur met krachtigere motoren t.o.v. de Nissan varianten. Een Infiniti is net als andere auto’s, gevoelig voor slijtage. Het meest kritieke onderdeel daarbij is natuurlijk de motor. Maar gelukkig is daar iets aan te doen. Bols Motoren laat motoren van Infiniti weer tot leven komen door een complete of gedeeltelijke revisie.

Infiniti motor revisie

Tijdens een Infiniti motor revisie worden de storingsgevoelige onderdelen van een auto grondig gerepareerd. De motor wordt uit elkaar gehaald en de afzonderlijke delen worden grondig gereinigd. Versleten delen worden vervangen door nieuwe. Vervolgens wordt alles weer in elkaar gezet en is het onderdeel weer als nieuw. Zo krijgt de motor weer een tweede leven.

Infiniti ruilmotor

Soms blijkt dat uw Infiniti motor niet meer te repareren is. Gelukkig zijn er dan nog andere mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Infiniti ruilmotor. Bols Motoren heeft altijd een groot aantal ruilmotoren op voorraad liggen in de werkplaats. Kiest u voor één van deze ruilmotoren, dan beschikt u bijzonder snel over een nieuwe krachtbron voor uw Infiniti.

Infiniti cilinderkop revisie

Bent u op zoek naar een Infiniti cilinderkop revisie dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen uw Infiniti cilinderkop vlakken en afpersen en ervoor zorgen dat de revisie met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Daarnaast kunt u ook uw cilinderkop ruilen met één van de cilinderkoppen uit ons assortiment.

Heeft u interesse in een Infiniti motor revisie, Infiniti ruilmotor of een Infiniti motor revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.