Ford revisiemotoren

Kies een ander merk

Als echte Ford liefhebber weet u natuurlijk als geen ander dat Ford bekend staat om zijn goede kwaliteit van de auto’s. Ondanks deze hoge kwaliteit kan het toch voorkomen dat onderdelen van uw Ford slijtage vertonen. Omdat de motor het meest hardwerkende onderdeel van een auto is, treedt hier een snelst slijtage op. Om storing en verbrandingsmotoren te voorkomen is het van belang om de motor op tijd te laten reviseren.

Ford motor revisie

Tijdens een Ford motor revisie wordt uw motor weer opgeknapt en krijgt zo weer een tweede leven. Bols is specialist in het reviseren van automotoren. Uw motor wordt bij Bols herstelt en zal in korte tijd weer als nieuw zijn zodat u weer met een prettig gevoel de weg op kan.

Ford ruilmotor

Naast het laten reviseren van uw Ford motor biedt Bols ook de optie om uw motor te ruilen. Wij leveren Ford ruilmotoren uit voorraad en zorgen ervoor dat de motor snel bij u in huis is. Zo kunnen we kostbare stilstand van uw voertuig te voorkomen.

Ford cilinderkop revisie

Soms kan een Ford cilinderkop revisie al voldoende zijn om uw motor weer goed te laten lopen. Bols kan uw Ford cilinderkop vlakken en afpersen en zorgt ervoor dat de revisie met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Elke cilinderkop verlaat pas onze werkplaats na een groot aantal controles.

 

Heeft u interesse in een Ford cilinderkop revisie, Ford ruilmotor of een Ford motor revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.