Fiat revisiemotoren

Kies een ander merk

Auto onderdelen van de Fiat

De Italiaanse Fiat is stijlvol en elegant en door het comfort kunt u optimaal genieten tijdens uw autoritten. Om zonder problemen uw kilometers te maken, is het belangrijk dat de onderdelen van uw Fiat goed onderhouden blijven. Het is namelijk niet ondenkbaar dat de auto onderdelen van uw Fiat na intensief en langdurig gebruik enige slijtage vertonen. Het auto onderdeel waar het snelst slijtage optreedt, is de verbrandingsmotor van de Fiat. Het is daarom van belang uw auto regelmatig te laten controleren en eventueel reviseren.

Fiat motor revisie

Een motor revisie is een oplossing als u merkt dat de motor niet meer zo soepel loopt als voorheen. Bols Motoren is specialist in het reviseren van automotoren. Uw motor wordt bij Bols Motoren gecontroleerd, opgeknapt en herstelt en zal in korte tijd weer als nieuw zijn. Wij reviseren motoren voor de onderstaande Fiat modellen van verschillende jaargangen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres met betrekking tot een revisie van enkel de cilinderkop in de motor.

Revisie cilinderkop Fiat

Het is niet altijd nodig om uw hele Fiat motor te laten reviseren. Vaak voldoet een revisie van de cilinderkop van uw Fiat. Bols Motoren kan uw cilinderkop vlakken en afpersen en zorgt ervoor dat de revisie met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Ook kunt u bij ons terecht voor het ruilen van de cilinderkop met één van de cilinderkoppen uit ons assortiment. 

Heeft u interesse in een cilinderkop revisie of een motor revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.