Dodge revisiemotoren

Kies een ander merk

Het van oorsprong Amerikaanse merk Dodge werd in 1914 opgericht door de twee broers Dodge. Echter werd het bedrijf in 1928 overgenomen door Chrysler en sinds 2015 is het merk onderdeel van Fiat Chrysler Automobiles. Het merk Dodge staat bekend als betrouwbaar, robuust en sportief. Ook het Franse en Amerikaanse leger waren hiervan op de hoogte, aangezien zij veel legervrachtwagens van Dodge bezitten. Ondanks dat Dodge bekent staat om zijn betrouwbaarheid, is het mogelijk dat er slijtage aan de motor ontstaat. Aangezien u veel waarde hecht aan uw unieke en sportieve Dodge auto, biedt Bols de mogelijkheid voor een Dodge motor revisie. Wij vinden het net als u, belangrijk dat u veilig weer op weg kan met dit prachtige automerk.

Dodge motor revisie

Zonder goed functionerende motor kun je niet optimaal genieten van je auto. Het is daarom ook niet gek dat de motor een van de belangrijkste onderdelen van de auto is. Helaas is slijtage aan de motor niet te voorkomen, maar dit kan wel hersteld worden door een Dodge motor revisie. Veel voorkomende redenen voor slijtage aan de motor zijn het verkeerde olie gebruik, doorrijden bij mankementen en slecht onderhoud aan de motor. Tijdens een Dodge motor revisie worden alle onderdelen van de motor zorgvuldig gereinigd en hierdoor zal de auto weer als nieuw rijden.

Dodge ruilmotor

Is een Dodge motor revisie niet de passende oplossing voor uw Dodge? Bols biedt ook de mogelijkheid om de motor te laten ruilen. Een ruilmotor wordt vaak gezien als een goedkopere en betrouwbare optie. Door het ruime assortiment aan Dodge ruilmotoren, is er altijd wel een passende motor voor uw Dodge. Hierdoor kunt u snel weer de weg op met een goed functionerende Dodge motor.

Dodge cilinderkop revisie

Een nog wat onbekend begrip is de Dodge cilinderkop revisie. In sommige gevallen is het namelijk niet nodig om een motor revisie of ruilmotor te laten doen, maar kan de Dodge cilinderkop revisie het motorprobleem verhelpen. Het is een relatief kleine ingreep waardoor u snel en vlot weer van uw Dodge kunt genieten zoals u gewend bent. Tevens biedt Bols te optie om uw cilinderkop te ruilen met een van de cilinderkoppen uit het assortiment.

Meer weten of meteen een order plaatsen voor een Dodge motor revisie, Dodge ruilmotor of een Dodge cilinderkop revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.