Citroen revisiemotoren

Kies een ander merk

Het merk Citroën staat van oudsher bekend om zijn vooruitstrevende rol in de auto-industrie. Waar ze in de eerste jaren voornamelijk kleine en betrouwbare modellen produceerde, kwamen ze later met automodellen met veel moderne technieken waaronder de voorwielaandrijving. Ondanks het innovatieve karakter van Citroën, kan het voorkomen dat onderdelen van uw Citroën slijtage vertonen. Omdat de motor het meest hardwerkende onderdeel van een auto is, treedt hier een snelst slijtage op. Bij motorproblemen is een motor revisie vaak voldoende om hem weer jaren mee te laten gaan.

Citroën motor revisie

Een Citroën motor revisie zorgt dat uw auto weer als nieuw rijdt en u nog jaren kunt genieten van deze kwaliteitsauto. Bols herstelt en controleert de verbrandingsmotor van uw Citroën waarna u weer zonder gevaar of ongemak de weg op kunt.

Citroën ruilmotor

Naast het laten reviseren van uw Citroën motor biedt Bols ook de optie om uw motor te ruilen. Wij bieden een uitgebreide selectie van Citroën ruilmotoren voor alle merken en modellen. Ook kunt u bij ons terecht voor revisie van specifieke motoronderdelen of advies over het laten inbouwen van deze onderdelen in uw Citroën.

Citroën cilinderkop revisie

Soms kan een Citroën cilinderkop revisie al voldoende zijn om uw motor weer goed te laten lopen. Bols kan. Wij hebben alle vakkennis in huis om de revisie van uw cilinderkop, onderblok of complete motor vakkundig uit te voeren

Wilt u meer weten over Citroën motor revisie, Citroën cilinderkop revisie of bent u geïnteresseerd in een Citroën ruilmotor? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.