Asia revisiemotoren

Kies een ander merk

Asia is een automerk van Zuid-Koreaanse makelij. De auto's van dit merk werden tot 1998 geproduceerd en waren in verschillende landen opvallend populair. Ook in Nederland waren ze enige tijd te koop, maar tegenwoordig zijn in ons land toch echt een zeldzaamheid geworden. Verzamelaars rijden er nog maar wat graag mee rond en dan is het al eens mogelijk dat er schade aan de motor ontstaat. Gelukkig is daar is iets aan te doen; dankzij een motor revisie worden de storingsgevoelige onderdelen van een de Asia motor grondig gerepareerd en waar nodig vervangen.

Asia motor revisie

Tijdens een Asia motor revisie wordt uw motor weer opgeknapt en krijgt zo weer een tweede leven. Bols is specialist in motor revisie en beschikt over veel technische kennis en ervaring voor het inbouwen van uw Asia motor revisie.

Asia ruilmotor

Naar een Asia motor revisie kunt u ook bij ons terecht voor een Asia ruilmotor. Wij hebben altijd voldoende ruilmotoren op voorraad zodat u snel over een nieuwe krachtbron voor uw Asia beschikt. Zo kunnen we kostbare stilstand van uw voertuig te voorkomen.

Asia cilinderkop revisie

In sommige gevallen is een Asia motor revisie of Asia ruilmotor niet nodig. Zo kan een Asia cilinderkop revisie al voldoende zijn om uw motor weer goed te laten lopen. Bols kan uw cilinderkop vlakken en afpersen en zorgt ervoor dat de revisie met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Elke Asia cilinderkop verlaat pas onze werkplaats na een groot aantal controles.

Heeft u interesse in een Asia cilinderkop revisie, Asia ruilmotor of een Asia motor revisie? Vul het contactformulier in of bel onze vestiging in Veghel op tel. +31 (0)13 505 8400.