Revisiemotoren: vele merken

Slijtende motoren biedt u met een revisie een nieuw leven, zodat u er nog vele draaiuren van kunt profiteren. Voor revisiemotoren van verschillende merken is Bols Motoren in Veghel een logische partner. Wij laten verouderde motoren geheel reviseren in onze werkplaats, waarvandaan de revisiemotoren weer als nieuw terugkomen. Kies voor één van deze gereviseerde motoren of schakel ons in voor opdrachtwerk, waarbij u dezelfde motor gereviseerd terugkrijgt.

Wij zijn thuis in verschillende Aziatische merken, zoals Isuzu, Hyundai, Mitsubishi, Kia en Mazda. Maar ook in Europese merken waaronder: Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Skoda, Volkswagen, Mercedes Volvo. Voor het laten reviseren van uw motor, kiest eenvoudig het automerk en merktype binnen onze uitgebreide catalogus.

Cilinderkoppen voor alle bekende automerken

Dankzij ons ruilsysteem beschikt u vrijwel onmiddellijk over revisiemotoren. Maar ook voor onderdelen kunt u bij Bols Motoren terecht, bijvoorbeeld alleen de cilinderkoppen. Geeft u de voorkeur aan opdrachtwerk, dan krijgt u uw eerdere cilinderkoppen gereviseerd van ons terug. Als de levertijd uw prioriteit heeft, is ruilwerk de snelste optie.

Zijn uw cilinderkoppen aan een nieuw leven toe? Wacht dan niet langer, maar schakel ons vandaag in. Dat kan via het contactformulier of telefonisch op tel. +31 (0)13 505 8400.