Specialisten in cilinderkop revisie

Een motor heeft door de jaren te maken met slijtage. Om te voorkomen dat uw motor storingen gaat vertonen is het aan te raden om tijdig te kijken naar een revisie. Bols Motoren is gespecialiseerd in cilinderkop revisie. Wij zijn bekend met vrijwel alle automerken. Daarnaast maken wij altijd gebruik van originele onderdelen. Daarnaast werken wij met een vast proces waardoor wij de kosten voor een cilinderkop revisie laag kunnen houden.

Van complete motoren tot cilinderkop laten reviseren

Naast de cilinderkop revisie van Bols Motoren zijn wij ook in staat om complete motoren te reviseren. Zo kunnen wij het complete bewegende gedeelte van uw motor reviseren. Hierbij kunt u denken aan de krukas, de lagers, de zuigers en natuurlijk de cilinders. Wij beperken ons dus niet alleen tot cilinderkop revisie.

Uw cilinderkop ruilen in plaats van direct reviseren

Bols beschikt over een grote voorraad onderdelen en motoren ten behoeve van ruil. Door gebruik te maken van ruil cilinderkoppen kunnen wij een zeer snelle service garanderen. Wij hebben cilinderkoppen van allerlei merken en modellen. U ruilt eenvoudig uw cilinderkop tegen een gereviseerd exemplaar waardoor u niet hoeft te wachten. Daarnaast voorzien wij onze cilinderkoppen van uitgebreide tips voor inbouw en duidelijke gebruiksinstructies.

Neem direct contact op